Johnny Lilja

Maud Rigesten avtackar Ingvar Rånge. Årsmöte med Örtugen feb. 2010.

Örtugens årsmöte avhölls i Huskvarna Folkets Park i vanlig ordning.

Lennart Starkenberg valdes till att leda dagens möte och det klubbades igenom som en löpeld, kanske lite i otakt med valberedningen. Det brukar sägas ”intet nytt på himlen”, men det blev ett byte i styrelsen då Ingvar Rånge lämnar sitt arbete till förmån för vår nya medlem Robby Åberg och som vi även här hälsar välkommen i vår förening.

Ingvar Rånge som nu träder tillbaka blev uppvaktad med blomma och Manchettknappar á la Nordstjärnan av föreningens ordförande
Maud Rigesten samt en lång applåd av medlemmarna. Tack Ingvar för din insats.

Örtugens förtjänsttecken och blomma utdelades till följande personer:
Elsy Andersson, Bengt Andersson, Inger Lundqvist, Lars Axenfjord, Lennart Jönsson, Karl-Gustav Sjölander samt Sven Nilsson och Ordf. Maud Rigesten tackade samtliga för deras insatser för Örtugen. Lennart tackar för förtroendet att få leda detta årsmöte 2010.

Nils-Åke har samlat, lärt och tagit reda på saker som han visade upp genom en bords-tips-promenad där vi fick gissa vad det använts till, det var 12 frågor, alla kluriga prylar samt några teoretiska. De bästa nådde 9 rätt. Ett mycket uppskattat inslag belönades med en applåd.

Kaffe, fralla samt kaka bjöd föreningen på och alla var nöjda denna OS-kväll som gav Sverige Guld nr 2 genom en suverän Björn Ferry från Storuman.
Grattis Björn du har nu din första guldmedalj i din samling, utöka den gärna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *